A Neked való víztisztító

Szeretnél olyan vizet inni, ami hormon- és gyógyszermentes, de dúskál az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokban? ?Ne keresd tovább a tökéletes víztisztitód! Mi megtaláltuk!

víztisztító
Fenn is van, lenn is van, kinn is van, benn is van, néma is, zenél is, lágy is és kemény is, fehér is, szürke is, lomha is, fürge is. Neked is szükséged van rá! Mi az?
S, ha káros anyagoktól mentes, hegyi forrás minőségű, segíti  a sejtanyagcserét és a toxinok kiürülését, gátolja a szabad gyökök képződését, valamint támogatja a szervezet emésztési és méregtelenítési folyamatait? Akkor csak is a Maunawai Pi-víz lehet a megfejtés!

A Pi-víz kivételes forrása annak az ideális víznek, amelyre a testnek szüksége van. A MAUNAWAI® vízszűrő rendszer esetében egyáltalán nem kell tartani ásványelvonástól és az ezzel járó savasodási folyamattól. 

Sokunk háztartásában van hagyományos víztisztító készülék, melyek fizikailag és kémiailag különböző mértékben tisztítják meg a csapvizet. Azonban az egyre nagyobb problémát jelentő hormonoknak és gyógyszereknek az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen hasznos ásványi anyagok megőrzése mellett történő kiszűrését a Maunawai vízszűrő rendszerekkel tudjuk professzionális minőségben biztosítani. A víztisztításnak és energetizálásnak ez a módja egy 60 évvel ezelőtti japán fejlesztés eredménye, amivel ma már te is tiszta vizet önthetsz a pohárba.
víztisztító
A MAUNAWAI® filter nem hagyományos aktívszenet tartalmaz, hanem magas minőséget képviselő High-Tech kókuszhéj-aktívszén granulátumokból áll, mely alkalmas az olyan maradványok megkötésére is, mint a réz, cink, vagy akár az antibiotikum vegyületek. A készülék előszűrője optimális szintre csökkenti a víz feleslegesen magas kalcium tartalmát, így nő a szervezet számára fontos magnézium felszívódása.
Szedhetünk bármilyen vitamint, ehetünk szuper ételeket, ha nem fogyasztunk napi szinten elegendő vizet, a szervezetünk hiányt szenved. A Maunawai Pi-víz készítő berendezések használatával enyhén lúgos, a szervezet számára tökéletesen hasznosítható, tiszta, szűrt Pi-vizet fogyaszthatunk minden nap. Ismerd meg te is az élet vizét és tudj meg róla minél többet a www.piviztisztito.hu oldalon.

Tudtad, hogy az anyagcserédet is nagyban felpörgeti a megfelelő vízfogyasztás?

 

2019. július 01-31-ig 10% kedvezményt kapunk a Maunawai KINI Pi-vízszűrő kancsóra!!

(A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze)