A természetes szépség – Testnek és léleknek    

Bodybutiq üzlete olyan, mint egy ékszerdoboz. Ékszer, mely értéket képvisel, kiemeli a természetes szépséget, időtálló és a természet konyhájából nyert kincseket úgy tárja elénk, hogy harmóniában van minden élőlénnyel. A több mint 80%-ban vegán termékeket felsorakoztató üzlet kizárólagos magyar forgalmazóként hamarosan a Sylveco természetes lengyel kozmetikumok referencia üzlete lesz. természetes

Előbb, a Sylveco, Biolaven, Vianek termékcsaládokat találjuk a kínálatukban, majd ez kiegészül Rosadia, Duetus, Aloesove termékekkel. A kisbabáktól a ragyogó anyukákig, ápolt apukákig és a kortalan nagymamákig mindenki könnyedén hozzájuthat az egészségét szolgáló kozmetikumokhoz, hisz terveik szerint hamarosan patikákban, drogériákban is lehetőségünk lesz megismerkedni a Bodybutiq üzlet egyre bővülő kínálatával. 
Finomság, törődés és öröm – ez sugárzik a bodybutiq.hungary instagram oldaláról, de a cég vezetőjéből, Karl Anikóból is. Az az érzésem, ha tehetné, mindenhol segítene. Egyaránt fontos számára vásárlóik egészsége és az is, hogy felajánlásaikkal hozzájáruljanak a társadalom életszínvonalának javításához. 
természetes
„Márkáinkban szívből hiszünk, és mi is mindennapos használói vagyunk!”- mondja Anikó, és amikor rákérdezek, hogy a napi rutinjában ez mit jelent, pontos listát kapok róla.  Érződik, hogy cselekedeteiben és szavaiban is a természettel való harmóniát keresi, legyen szó az üzletről vagy a magánéletről.

Anikó napi rutinja neked is iránytű lehet, ha csatlakoznál ahhoz a több ezer követőhöz, akik már a vegyszermentes arcápolást választották:
  • TÁPLÁLÓ 2 AZ 1-BEN TONIZÁLÓ ÉS MICELLÁS VÍZ KÖRÖMVIRÁG KIVONATTAL

Védőréteget képez, ami felveszi a harcot a szárazsággal. 

  • HIDRATÁLÓ ARC TONIZÁLÓ PERMET ZABFŰ KIVONATTAL 

Minden nap védi az érzékeny bőrt a káros környezeti hatásoktól. 

  • GYENGÉD HIDRATÁLÓ NAPPALI BB KRÉM SPF 15 LIGHT 

Javítja az arcszínt, puhít és regenerál.

A természetes szépségért, további javaslatokért és információkért keresd üzletüket a Pólus Centerben, vagy látogass el a www.bodybutiq.com oldalra.

 
 
 

Olvasd el ezt is!

SZÉPSÉGVITAMINOK – EZT FOGYASZD AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT, BŐRÉRT, KÖRÖMÉRT!
A szépségvitaminok biztosítják a szépség szempontjából legfontosabb anyagokat, melyeket azonban egészséges és változatos táplálkozás mellett az ételekből is nyerhetünk…