Ajándék a téli napokra külsőleg és belsőleg is

Azon túl, hogy komoly gondot okoz, hogy időről időre milyen ajándékkal lepjük meg szeretteinket az ünnepekkor, nagy hangsúlyt kell arra is fektetnünk, hogy mivel és hogyan segítsük immunrendszerünket. Kiváló megoldás lehet erre az Apiland méhészet valamennyi 100%-ban természetes terméke. Ugyanis nemcsak segítenek egészségünk megőrzésében, de energiát és jó közérzetet is biztosítanak. 

Ha nemcsak a prevencióra összpontosítunk, hanem egy esetleges megbetegedés gyógyítására is, akkor a legjobb választás a Manuka méz, amit a méhek az Új-Zélandon őshonos manuka fa virágairól gyűjtenek. Mivel ebben a mézben természetesen van jelen a metilglioxál, ami a méz egyedi antibakteriális erejét biztosítja, ez a termék az egyik legerősebb természetes antibiotikum a kicsik és a felnőttek számára. A gyerekek előszeretettel fogyasztanak cukorkákat, amik gyakran nem túl egészségesek. Azonban az Apiland olyan cukorkákat készített, amelyek mézalapúak, ezért számos jótékony hatással bírnak. Kiválóan erősítik a kicsi szervezetet, könnyen felszívódnak, és sokat segítenek a fáradtság leküzdésében. Már levendulás, propoliszos, citromos, fenyőrügyes, mentás ízben is kaphatóak. És a Manuka Health termékcsalád nemrégiben egy újabb taggal is bővült: a Manuka Méz Antibakteriális sebkezelővel. Így már nemcsak belsőleg, de külsőleg is ápolhatjuk a testünket. A 100%-ban steril orvosi Manuka mézet tartalmazó sebkezelő kiválóan alkalmazható karcolásokra, égésekre és nyílt sebekre.
De a belső méregtelenítésről sem szabad megfeledkezni a többfogásos ünnepi lakomák után. Ehhez nyújt segítséget a méhkenyér, vagyis a kaptárban természetes körülmények között erjesztett virágpor. A méhkenyér, ami a méhek alapeledeleként is szolgál, segít a méregtelenítésben, védi a májat és az emésztőrendszert, továbbá csökkenti a vér koleszterinszintjét, illetve hozzájárul a vérszegénység megelőzéséhez és kezeléséhez. 
Lepjük meg a szervezetünket és a szeretteinket is egy kis egészséggel!
 
Mentesség: nyers, bio, gluténmentes, laktózmentes
Elérhetőség:
Weboldal: www.apiland.hu
Facebook: /apiland.hu
Telefonszám: 061 848 0339