Ajándékozz tudatosan!

Máthé Csilla tulajdonos nevével és az általa megálmodott és létrehozott E-keverdével, amikor is az általad kiválasztott összetevőkből elkészíti számodra a kért natúrkozmetikumot, már többször is találkozhattatok magazinunk hasábjain. Most, az ünnepek közeledtével a Mix your Nature abban nyújt segítséget, hogy hogyan tudunk tudatosan, fenntartható ajándékot adni a szeretteink számára, és mik azok a kozmetikumok, amik megfelelő ajándékok lehetnek.

Mix You Nature ajándékcsomagokAki például gyakran küzd verejtékezéssel, azok számára kiváló ajándék lehet a Mix your Nature saját készítésű deója. Ezek a stiftek szigorúan környezetbarát, magas minőségű termékeket tartalmazó összeállítások, vegyi anyagoktól – mesterséges illatanyag, tartósítószer, SLS, parabén és színezék – mentesek. Ráadásul fél évig elegendőek, így nem kell 2 havonta újat venni, és egyedi címkével vannak ellátva. Ha van olyan szeretted, akinek a bőre pattanásos vagy extra érzékeny, számára szuper választás lehet az arcápoló stift. Nagyszerű meglepetés lehet a gyulladáscsökkentő balzsam körömvirág-tamanu illatmentes verziója azok számára, akik makacs ekcémával vagy száraz, kisebesedett kezekkel rendelkeznek, sőt még a babapopsit is gyengéden ápolja. De ha egy kis kényeztetéssel szeretnél meglepni valakit, akkor számukra a legjobb választás a fürdőtea vagy a habkrém, vagy egy személyre szóló, egyedi címkével ellátott ajakápoló. A honlapon többféle ajándékcsomag közül is választhatsz, melyek között akad kifejezetten férfiaknak, nőknek vagy cégeknek összeállított válogatás is. És ha a párodat szeretnéd meglepni valami különlegességgel, akkor válaszd a páros fürdő-masszázs csomagot, ami egy fürdőteát és egy habkrémet tartalmaz. Ezeket masszázsolajként és intimolajként is kiválóan tudjátok használni, bónuszként pedig kérhetsz a csomagolásra valami huncut feliratot is!

A lényeg, hogy úgy válasszunk ajándékot, hogy az valóban hasznos legyen a másiknak. Ha pedig ez a meglepetés természetes is, akkor az egészsége javításáért is tettünk! Ráadásul itt Te mondhatod meg, hogy mi kerüljön a kozmetikumba!