Search
Close this search box.

ApiLand – A méhészet az egészségért

A mézet folyékony aranyként is szokták aposztrofálni, és szerencsére sok helyen lehet méhészektől igencsak ízletes, és egészséges mézet vásárolni. De mi a helyzet a többi olyan „méhészeti termékkel”, ami nem maga a méz?


Méhpempő, propolisz, méhkenyér – ezek mind olyan természetes nyers élelmiszerek, melyeknek rendkívüli terápiás erényeire az évezredek folyamán felfigyeltek. A méz mellett bizony ezeknek a termékeknek is számtalan jótékony hatása van, ezért érdemes őket fogyasztani és a házi „patikánkat” feltölteni velük. A méhpempő erősíti az immunrendszert, csökkenti a fizikai és szellemi fáradtságot, serkenti az idegrendszert, növeli az energiaszintet, csökkenti a koleszterin szintet, megelőzi a megfázást és az influenzát.
Igazi élet elixírnek is mondják, mivel késlelteti az öregedési folyamatot – a méhkirálynő kiváltsága ezt fogyasztani, amitől mérete nagyobb, életkora pedig jelentősen hosszabb a dolgozókénál. Ami pedig a cukorbetegnek jó hír, hogy méhpempőt ők is fogyaszthatnak.  

*Mire lehet még jó a méz? Kutasi Kelly arctisztító peeling alapanyagnak javasolja!

A propolisz egy gyantás, ragacsos építőanyag, amit a méhek a kaptár falának építésére, tömítésére használnak. Külsőleg és belsőleg is alkalmazható. Sebgyógyító, számtalan területen alkalmazható a gyulladáscsökkentő hatása, antibiotikus összetevőket tartalmaz.  A legizgalmasabb pedig a méhek kenyere, vagyis a méhkenyér, ami a méhek által erjesztett virágpor, ami a kaptár aljában gyűlik és a dolgozók legfőbb eledele.
A méhkenyér segít a szervezet méregtelenítésében, biztosítja a máj és a bélrendszer megfelelő működését, megelőzi és kezeli a vérszegénységet, erősíti az immunrendszert. Az ApiLand® csak minőségi termékekkel dolgozik, melyeket saját maguk is bevizsgálnak, több erdélyi és magyar méhésszel dolgoznak együtt, így tudják biztosítani a folyamatos elérhetőséget termékeikhez.

Az előbb említett teljes tisztáságú termékek mellett még lehet kapni nyers virágport, aminek sokkal nagyobb a hatóanyag tartalma, valamint tanúsítvánnyal igazolt, eredeti új zélandi manuka mézet.

 
Mentesség: nyers, bio, gulténmentes, laktózmentes

Elérhetőség:

Weboldal: www.apiland.hu
Facebook: /apiland.hu
Tel.szám: 061 848 0339