Aromákkal az egészségünkért!

HerbaTherapy - illóolajok szakértőktől, orvosi szemmel Az illatoknak nagyon fontos szerepük van az életünkben. Ráadásul most reneszánszát éli az aromaterápia, és egyre szebb kultúrája kezd kialakulni. Ha ledönt minket a betegség a lábunkról, általában igyekszünk mindenféle fortélyt bevetni, hogy mihamarabb elmúljon ez az állapot. A kúrák közül az egyik legkellemesebb az aromaterápia.
„Ahhoz, hogy a terápiás hatást tudjunk biztosítani a HerbaTherapy olajkeverékek esetében, felkutatjuk és megtaláljuk azokat a lelőhelyeket, ahonnan a legmagasabb minőségű és tanúsítvánnyal rendelkező, valóban természetes és terápiás hatású illóolajokat lehet beszerezni.”

A HerbaTherapy nagyon nagy hangsúlyt fektet a tudatos programok bevezetésére, ugyanis azt tapasztalták, hogy az alternatív terápiákkal kapcsolatban nagyon sokféle hír látott napvilágot, ők pedig hiteles információkat szeretnének közreadni, mivel a megfelelő edukáció nagyon fontos számukra. Éppen ezért a tudományos oldalát kutatják és fogják meg az aromaterápiának. A saját fejlesztésű termékeket, kozmetikumokat a magánorvosi rendelőjükben felmerülő igényeknek megfelelően fejlesztik. És egyre nagyobb az igény erre, mert napról napra több az elhúzódó pszichés betegség, amire az aromaterápia jótékony hatással lehet. Míg korábban illóolajok, dezodorok és szappanok voltak a termékpalettájukon, addig mostanra több újdonsággal is bővült a kínálatuk. Az egyik újdonság a Vitality go – illóolajos bedörzsölő krém, ami kiváló segítséget nyújt izomrándulásra, izommerevségre, és ideális a túlterhelt, fáradt izmok lazítására, masszírozására. Egy másik népszerű termékük a Rosaline –prémium tápláló testvaj rózsavízzel, ami hidratálja a száraz bőrt, selymessé és feszessé varázsolja azt. Ezenkívül pedig egy egyedi pocakolajat is kifejlesztettek a kismamák számára.

Kíváncsivá tett cikkünk, és szívesen kipróbálnád a termékeket, de nem szeretnéd nagyobb költségbe verni magad? Kezdd a HerbaSTART csomaggal, ami azokat az illóolajokat tartalmazza, amik a kezdéshez szükségesek és elegendők.

És ezek a termékek a különböző hozzáadott illóolajoknak köszönhetően nemcsak a szervezetünket, hanem a szellemünket is erősítik. Próbáld ki te is!