Bemutatkozik az Év séfje verseny első szuperdöntőse

Ismerjük meg a 2018-as Év séfje verseny első fordulójának nyertesét, Báder-Bajnóczi Gabriellát!

Báder-Bajnóczi Gabriella

Az egészséges táplálkozás nekem szenvedély, hobbi és az a téma, amiről naphosszat képes lennék lelkesen beszélgetni. A fenntartható, tudatos és testet-lelket egyensúlyban tartó életmódban hiszek, amihez az egészséges táplálkozás mellett a sport és az értékes szabadidő is elengedhetetlen.
Saját döntésem miatt nem eszem glutént, tejterméket, finomított cukrot és feldolgozott élelmiszereket, de így sem maradok le semmi jóról, sőt! Szeretném megmutatni, hogy mennyi lehetőség rejlik a természet adta csodás alapanyagokban. Éppen ezért a ’mentesség’ helyett nálam inkább azon van a hangsúly, hogy milyen színes, változatos, laktató, teljes értékű, finom és egészséges ételeket lehet egyszerűen, gyorsan, akár a rohanós hétköznapokon is a tányérokra varázsolni.
A Mentes séf versenyre azért jelentkeztem, hogy tanulhassak, kipróbálhassam magam egy ilyen izgalmas versenyszituációban és legfőképp hogy hasonló érdeklődésű emberekkel ismerkedhessek meg.
Magamról: Gabkának hívnak, 26 éves vagyok, egy labordiagnosztikával foglalkozó cégnél dolgozom, szabadidőmben sportolok és edzéseket tartok, sütök, főzök. Szeretnék minél több embert elérni és akár inspirálni az egészségtudatos étrend kialakítására, ezért az elkészült ételeket gyakran lefotózom és némelyikből még recept is készül a blogomra.
Instagram: bbgabka
Blogbbgabka.blog.hu
 

Gabka nyertes receptjét ezen a linken érheted el: https://csakamentes.hu/serpenyos-vegan-burger/