Egyedülálló kékfrankos bőrápolás

A Mátrai Borvidék szívében, Gyöngyösön nem ritka a szőlőfeldolgozás, hiszen az egyik jeles hazai borkészítő területről beszélünk. Dr. Timár Tünde férjével költözött anno Gyöngyösre, aki már korábban is mezőgazdasággal foglalkozott. Kezdetben 100%-os szőlőlevet készítettek, aminek nagyon nagy sikere volt. Ezután a 17 hektáron a szőlőmegmunkálás egy másik módját szerették volna elindítani, ezért tavaly álmodtak egy nagyot, és úgy gondolták, hogy kamatoztatják a kékszőlő egyéb előnyös tulajdonságait is.
Így született meg a MustForYourSkin Termékcsalád.

„Különleges termékeket készítünk saját szőlőnk felhasználásával azoknak a vásárlóknak, akik tudatosan választják a minőséget.”

MustForYourSkin kékfrankos termékcsaládTavaly egy magyar kozmetikai laboratóriummal közösen kezdték el fejleszteni ezeket a krémeket, ami olyan jól sikerült, hogy idén már a kezünkben is tarthatjuk őket. Az idei szüret utánra tudták teljes mértékben tökéletesíteni a termékeket, amikbe a kékfrankos szőlőhéjának, magjának, valamint a szőlőmag olajának jótékony hatásait sikerült egy tégelybe zárni, ami így egy gazdag antioxidáns-forrás, ezenkívül sok vitamint és rezveratrolt tartalmaz, ami lassítja az öregedést és jót tesz a bőrnek. Emellett van bennünk hialuronsav, valamint sheavaj is, és természetesen minden darab páratlan szőlőillattal rendelkezik. A család tagjai között van arckrém, testápoló, arcradír, ajakápoló és micellás testápoló is. Az ünnep közeledtével pedig egy igazi karácsonyi ajánlattal is kedveskednek a Must For You-nál: ha valaki 2 darab terméket vásárol, akkor 10% kedvezményt kap, ha pedig megvásárolja a teljes szettet díszcsomagolásban, akkor 15% kedvezményre jogosult, nem beszélve arról, hogy gazdagabb lesz egy szőlő mintájú textil arctisztító koronggal is. De természetesen egyesével is megvásárolhatod ezeket a hasznos ajándékokat.