Search
Close this search box.

Fogyassz jégkrémet büntetlenül!

Halmos Kata - House of Pops, glutén-, laktózmentes és vegán jégkrémKevés jobb dolgot tudok elképzelni, mint rekkenő hőségben a vízparton fekve hideg jégkrémet majszolni, ami nemcsak hűsít, de finom is. Pláne, ha egészséges! 2018-ra tehető a House of Pops története, ekkor kezdték forgalmazni Dubai-ban. Olyannyira beindult az üzlet, hogy egy szempillantás alatt rendkívül népszerűek lettek a helyben készített Popsok. Itt csatlakozott a történetbe Halmos Kata, aki kicsit több, mint egy évvel ezelőtt ott, helyben talált rá ezekre a fagylaltokra.

„Mialatt pihenésemet töltöttem a szállodám csodálatos tengerpartján, megpillantottam egy színes, hívogató jégkrémplakátot, amelyen boldogan olvasgattam, hogy bizony nemcsak hogy a külcsín hívogató, hanem a belbecs is ugyanolyan értékes.
Sokáig keresgettem a tökéletes egészséges alternatívát egy kis hűsítő csemegézésre, így hát elhoztam nektek is ezt a fantasztikus élményt.”

Ekkor fogalmazódott meg benne a gondolat, hogy saját laktózérzékenysége, illetve édesapja cukorbetegsége kapcsán is meglehetősen korlátozottak idehaza a lehetőségeik, ha jégkrémet szeretnének enni, így jó lenne, ha hazahoznák onnan ezeket az ínyencségeket, és családi vállalkozásba kezdenének. A termékek legfontosabb ismérve, hogy ezek a jeges desszertek nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert, magas rosttartalmúak, és csupán 5 összetevőből állnak – organikus kókusztejből, kókuszkrémből, agavészirupból, 100%-os kakaóporból és gyümölcsből, no meg szeretetből. Ráadásul büntetlenül lehet őket fogyasztani. Jelenleg kínálatukban 18-féle termékből lehet választani a Happines Collection sokféle ízei közül: csokis, málnás, epres, kókuszos, mangós, sárkánygyümölcsös, citromos, lime-os pálcikás jégkrém választható. A nagyobb verzió a Royal Collection, amiben gyümölcsdarabok vannak, csokival, kókusszal, eperrel vagy éppen mangóval. A kínálatból nem hiányozhatnak a mártott finomságok, jelenleg a dupla csokis és a csoki-epres változatban, valamint a Keto fagyik sem (kávés, vaníliás, epres és csokis ízben). Minden termék ízfokozó- és színezékmentes, alacsony kalóriatartalmú, nem tartalmaznak E-számot, tartósítószert és hozzáadott cukrot sem. Hamarosan pedig bővül a választék dobozos termékekkel és egy igazi újdonsággal, a fagyibonbonnal. Ráadásul mindez lebomló csomagolásban! Kóstoljátok végig Ti is őket!

Elérhetőség:

Weboldal: mindenmentesfagylalt.hu
Facebook: House of Pops Hungary
E-mail: info@mindenmentesfagylalt.hu

House of Pops, glutén-, laktózmentes és vegán jégkrém