Search
Close this search box.

Ínyenc élmények egészségesen

SPEKO Manufaktúra - Ínyenc élmények egészségesen

Manapság az ember egyre több alternatívát talál, ha a különböző allergiák miatt diétásan kényszerül étkezni. Azonban ez 17 évvel ezelőtt nem így volt. A Spékó Manufaktúra története 2006-ra nyúlik vissza, amikor Bereczkiné Varga Ágnes és csapata azon tűnődtek, hogyan könnyíthetnék meg a gluténérzékenyek életét, mert az egyik barátjuk arról mesélt, hogy milyen nehezen tudja megoldani a gluténérzékeny gyermeke étkeztetését. Ezen törekvés eredményeként született meg 2007-ben az egyedi „SPÉKO” koncepció – egy különleges konyha, mely glutén-, tejfehérje-, tejcukor- és tojásmentes finomságokat kínál. A Spékó Manufaktúra 2008 áprilisában nyitotta meg kapuit, és azóta is folyamatosan bővülő kínálatával hódít. Az innovatív manufaktúra széles választékban kínál ízletes, allergénmentes ételeket, legyen szó egyedi megrendelésről, vagy céges és közétkeztetési megoldásokról. Főtt ételek, levesek, desszertek, pékáruk, szendvicsek és még sok más finomság közül válogathatnak az érdeklődők.

Spékó Manufaktúra

„Büszkék vagyunk arra, hogy kínálatunkban a tápanyagok és az ízvilág harmóniája is megjelenik, így biztosítva a kiegyensúlyozott táplálkozást.
Nem állunk meg a készételeknél: alapanyagokat is kínálunk, mint például pizzalapokat különféle vállalkozások számára. Karácsonyra különleges ajánlataink között megtalálható a halászlé, töltött káposzta, töltött hús és bejgli – mind mentes változatban. Újdonságunk a mézeskalács házikó, melyet otthon könnyedén összeállíthatnak a vásárlók a mellékelt allergénmentes írókával” – vallja Bereczkiné Varga Ágnes, a cég ügyvezetője.

A Spékó Manufaktúra szívesen fogadna partnereket a dunántúli régióból is, akár franchise-rendszerben, hogy finomságaikat még több emberrel megoszthassák. Fedezd fel Te is a Spékó Manufaktúra ínycsiklandó, egészséges világát!

Telefonszám: 30/215-5400