Jótékonysági mentes adventi vacsora Székelyföldön!

Szakmai partnerünk Varga István, Nyers Séf újabb különleges eseményre várja az érdeklődőket, támogatókat. Istvánt az erdélyi turné első workshopja után keresték meg a Szent Ferenc Egyesület vezetői hogy segítsen a sérült gyerekek közétkeztetésébe bevezetni a mentes, vegán ételeket.
Nyers Séfünk örömmel mondott igent a kérésre és még meg is fejelte egy jótékonysági vacsora felajánlással.

 

Másnap meglátogatta a gyerekeket az iskolában és a tapasztalatairól így nyilatkozott:

„Nagyon megható volt látni azt az örömöt, elfogadást és élni akarást amit a gyerekek részéről tapasztaltam! Egy pillanat alatt átértékelődött bennem a hétköznapi megoldandó feladataim prioritásai! Azt hiszem a társadalmunk nagyon elvesztette a fókuszt az elmúlt években, évtizedekben. Nagyon sok szeretetet és odaadást tapasztaltam, azonnal tudtam, hogy ez egy olyan ügy, amit 200%-al fogok képviselni! Hiszek a példamutatás erejében és bátorítok mindenkit, hogy álljon ezen ügy vagy egy számára szimpatikus ügy mellé és támogassa tudásával, eszközeivel a lehetőségéhez mérten.”
Úgy látszik István már nemcsak az itthoni közétkeztetés megreformálásában fog részt venni, hanem határainkon túl is elindítja a menzareformot, ahogy azt a Debreceni Egyetem Menzáin is elkezdte!

Kérjük, nézd meg a videót és oszd meg ezt a cikket, hogy minél több helyre eljuthasson ez a nemes kezdeményezés!


A vacsora tervezett időpontja és helyszíne:  december 20. Székelyudvarhely.
A további részletek szervezés alatt, de folyamatosan tájékoztatunk benneteket a részletekről!
Ha szívesen támogatnád az ügyet, akkor az alábbi közösségi csatornákon felveheted a kapcsolatot Istvánnal és a szervezőkkel:

Szent Ferenc Egyesület facebook oldala

Nyers Séf facebook oldala
Raw Chef RO facebook oldala
Nyers Séf youtube csatorna
Istvánnal és a vacsora egyik fogásával a Flódnitortával találkozhatsz a Csak a Mentes Karácsonyi Vásáron is! Nyers Séfünk megmutatja hogy tudod Te is egyszerűen elkészíteni az otthonodban 20 perc alatt ezt az isteni mentes adventi tortát! Várunk szeretettel!