Mesés vegán ízek a Mishto konyhájából: minőség, kézművesség, odafigyelés

Bármi olyan témáról beszélünk, amely nem a többség sajátja egy társadalomban, előfordulhat, hogy meglepődve, kétkedve, netán rossz érzésekkel, esetleg elítélően fogadjuk. Az ítélkezés legtöbbször a nem ismerésből fakad. Az érem másik oldala, mikor valaki olyan csoport része, melyhez sokan tartoznak valamilyen módon, épp ezért mindenkinek van róla véleménye. Nos, ezek után, ha azt mondom: vegán szakácsművészet? Főzni majdnem mindenki tud, de mit is gondolunk a vegánságról?

Mishto
Jó lenne, ha minden főzéshez vagy csupán evéshez értő, Fleck Gábor serpenyőiből és tortaformáiból ismerné meg a vegán életérzést. Mert a Mishto esetében ez több mint konyhaművészet. Kultúrák és ízek szövevényes találkozása. Népek ízeit kóstolgató, ízek népei, azaz a gasztronómiai élményekre igényes vendégek gyűlnek össze azokon a rendezvényeken, ahol Gábor mesél. Mondatai falatkákból és szeletekből állnak. Csak, hogy néhányat idézzek a Mishto konyhájában kisült világjáró történetekből: angol répatorta, kolumbiai lime-os mangótorta kókuszhabbal, portugál citromos karobtorta,  liguriai citromos-kakukkfüves “sajttorta”. A vegán ételek és desszertek éltetőjeként, nem csak saját brandjükért éreznek felelősséget a Mishtonál. Minden egyes étellel tanúbizonyságot kívánnak tenni arról, hogy a tisztán növényi alapanyagokból készült szendvicsek és torták is táplálóak, finomak és egészségesek. Vagy csak ezek igazán azok?
Mishto
Te is vágysz a felfedezésre? Magas minőségű, megbízható forrásból származó kézműves alapanyagokból készült ételeket szeretnél az asztalodra tenni? Igyekszel elkerülni a feldolgozott alapanyagokat, szívesen vásárolsz hazai kistermelőktől, malmoktól figyelve ökológiai lábnyomod csökkentésére? Akkor ne késlekedj megrendelni az első olyan tortádat a mish.to oldaláról, mely úgy épít téged, hogy közben senkinek sem árt. Sem állatnak, sem a Földnek.

A Mishto, azaz a jóságos út a mindenkit szolgáló egészség. Kompromisszum nélküli „mentesség”, színvonalas vegán ételek és desszertek, rendezvényekre, tortarendelés és catering szolgáltatás.

Mishto