MINDENMENTES FŐZŐSULI

Tanács Attila - A FŐZŐSULI ALAPÍTÓJA, MESTERSZAKÁCS, FEJLESZTŐ-SÉF

ITT A NYÁR, ITT A GRILLSZEZON KEMENCÉBEN, GRILLEN, PARÁZSON IS LEHET MENTES CSODÁKAT KÉSZÍTENI!

 

Egyre több étterem, gasztroegység ismeri fel vendégei nyitottságát és igényét a mentes finomságokra. A többéves munka és a sok-sok energia nem volt hiábavaló. Boldog vagyok, hogy tanítványaim használják a témában megszerzett tudásukat, és szakembereink nemcsak a készítés varázsát, az alapanyagok sokoldalúságát, de az új ízeket is kezdik felfedezni.

 

Tanács Attila - Nagyon hamis rizottó, glutén, tejmentes

Oktatókurzusaimon a minden­ mentes főzősuliban, új környezetben, friss programokkal várok minden kedves érdeklődőt. Az egyénre szabott foglalkozások, csoportos örömfőzések, desszertek, menük készítése mellett ősszel elindulnak a főzősuli work­shopjai és vacsoraestjei.

A programok részleteiről hama­rosan beszámolok honlapomon és a facebook-oldalamon.

 

 

 

sparheltban sült cseresznyés pite Tanács Attila - Mindenmentes Főzősuli