ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT LEGÚJABB HÍREINKRŐL!

Iratkozz fel levelezőlistánkra, így elsőként fogsz értesülni eseményeinkről, akciónkról és egyéb érdekességekről!

Adatkezelési tájékoztató

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Főoldal Magazin

Nagy sikerrel zárult a Csak a Mentes Tavaszi Vásár

Április 14-15.-én került megrendezésre a Csak a Mentes Tavaszi Vásár a Duna Palotában.

Ahogyan közeledett a rendezvény, egyre jobban látszódott, hogy a sikeres decemberi rendezvény után, a Tavaszi Vásárra is nagyon nagy volt az érdeklődés. Sokan nem csak Budapestről, de vidékről is érdeklődtek a rendezvény iránt. Folyamatosan kaptuk a visszajelzéseket, hogy már nagyon várják a hétvégét, amikor újra megnyitja kapuit a Csak a Mentes Vásár. És igen eljött a pillanat amit december óta nagyon vártuk. Újra együtt tölthetünk egy szuper hétvégét, ahol sok új kiállítóval, termékekkel és természetesen a már jól megszokott és szeretett kiállítóinkkal újra találkozhatunk.

Forrás

A nyitáskor már hosszú sor kígyózott a bejárat előtt (videó).

A rendezvényen összesen 44 kiállító vett részt. A rendezvény hiánypótló és egyben a legnagyobb mentes rendezvény Magyarországon. Egyedi, hiszen úgy lett kialakítva, hogy mindenki megtalálja az életmódjához szükséges alapanyagokat, ételeket, kozmetikumokat és egészséges termékeket. Ezért is lett a jelmondatunk: Mindenmentes – Egészséges Egy Helyen. Szakmai partnereinkkel folyamatosan azon munkálkodtunk, hogy kihozzuk a rendezvényből a legtöbbet. Természetesen szakmai partnereinkkel is találkozhattatok a vásárban. Többen saját szolgáltatásukkal, termékeikkel érkeztek, és voltak akik előadásukkal színesítettek a rendezvényt. A rendezvény során folyamatos programok voltak, amiken keresztül próbáltunk körüljárni minden témát, hogy ezzel is minél több információt juttassunk el a látogatók felé, és minél több élménnyel távozzanak a vásárból.

A rendezvény nagyon jó hangulatban telt el. Nagyon jó érzés volt látni mennyien kilátogattatok a rendezvényre. Azóta is nagyon sok szuper visszajelzést kaptunk, kapunk Tőletek és a kiállítóktól is. Egyik kiállítónk el is küldte levelét amiben arról mesél, hogyan is látják Ők a vásárainkat.

Képek a Csak a Mentes Tavaszi Vásárból.

Egy szuper hétvégét tudhatunk magunk mögött. Nagyon sok látogatóval, kiállítóval, érdeklődővel. Köszönjük, hogy vagytok és köszönjük hogy velünk tartotok a rendezvényeinken.

Leave a Comment