Officina Merta – A titok a természetben rejlik

Merta Judit az Officina Merta cég tulajdonosa gyógyszertári szakasszisztensként megszerzett tudását ötvözte olyan 100%-ban natur alapanyagokkal, mint a méhviasz, a propolisz, a méz és az olívaolaj. Így született a termék, mely elviselhetetlen viszketés, bőrfeszülés és gyulladás esetén végre sokaknak gyógyírt nyújthat és a téli időszakban szükséges védelmet és puhaságot garantálja minden bőrtípus számára! 

Officina Merta
„A különböző hidratáló krémek gyakran nem segítenek azoknak, akik olyan nehezen kezelhető bőrproblémákra keresnek megoldást, mint amilyen a száraz érzékeny bőr, vagy a sokakat érintő  ekcéma és pikkelysömör, mert tovább száríthatják a bőrt. A Selyembalzsam tulajdonképpen egy ajakír továbbgondolásából született, mikor egy ismerősöm azt mondta, neki egy olyan krém kellene, mint a szőlőzsír.

“A recept saját, de a titka a természetben rejlik. Abban a csodában, amit a bolygónk számára oly fontos méhek tudnak!” 

A hígítatlan, natur alapanyagokhoz méhészetektől jutnak hozzá, hogy valóban az kerüljön  a Selyembalzsamba, amivel maguk a méhek is védekeznek minden baktériummal és vírussal szemben. Így tartósítószerre sincs szükség, a Selyembalzsam enélkül sem tud megromlani.
A termék Judit Dunakanyarban lévő kis laboratóriumában készült, a szívének oly kedves Hortobágy ihletésével. Az Officina Merta Selyembalzsam fő alapanyagai ugyanis azok a méhtermékek, amelyek a Magyarországon honos selyemfű növény nektárgyűjtéséből, valamint többek közt a Hortobágy térségében élő vadvirágokból erednek. 
Selyembalzsam
A 2013 óta forgalomban lévő, orvosok érdeklődését is felkeltő Selyembalzsam idei legnagyobb eredménye az volt, mikor a dm magyar, innovatív, fenntartható kozmetikai termékekre kiírt pályázatán bekerült az országos lefedettséget biztosító drogéria polcaira, ráadásul akciós áron. Így, az érzékeny bőr természetes gyógyítója mindenkihez karnyújtásnyira került.
A bőr védőrétegének támogatásával kismamák, babák és idősek kedvence lehet a téli időszakban, de enyhén levendulás, mézes és vanilíás illatának köszönhetően egy kellemes relaxációhoz is segítségül hívhatjuk, ha megpihennék az ünnepi forgatagban.