Search
Close this search box.

Officina Merta Selyembalzsam – A titkos fegyvered a hidegben!

Igaz még napközben melengeti az arcunkat a nap, de reggel és este már igencsak elfér mindenkin egy védelmező kabát. A tél közeledtével nem csak a hideggel dacolunk, hanem még a szél okozta kellemetlenséggel is meg kell küzdenünk. A bőrünk sincs ezzel másképp ebben a változékony időjárásban, hiszen van, hogy 10-15 foknyi különbségben kell helytállnia. A száraz, szeles időben íratlan szabály, hogy még jobban oda kell figyelni a bőrünkre, mert ha egyszer kiszárad vagy kisebesedik, akkor az igen nagy fájdalommal tud járni, és hosszú idő mire elmúlik a heg és az érzékenység.


Szerencsére most már nem kell tovább kutatnod a megfelelő védelem után, mert mi megtaláltuk neked a titkos fegyvert a bőrápoláshoz! Merta Judit, az Officina Merta egyik megálmodója, nagymamáink féltve őrzött titkait ötvözte a legmodernebb eljárásokkal, hogy végül megalkossa a Selyembalzsamot, mely olyan kiváló minőségű, natúr és bőrbarát termék, amely hatékonyan segíti a bőrt természetes szépségének megőrzésében vagy helyreállításában.
Judit mindig is vonzódott a természethez, és egyre inkább azt vallja, hogy titok rejlik a növények adta kincsekben. Nagyon is sok igazság van ebben, hiszen például a Selyemfűméz a második legerősebb gyulladáscsökkentő mézünk, és igazi hungarikumnak számít. A Selyembalzsam fő összetevői azok a méhtermékek (propolisz, méhviasz, méz) amelyek a Magyarországon honos Selyemfű növény nektárgyűjtéséből, valamint a Hortobágy-, Kiskunság-, Pilis- és Bakony térségében élő vadvirágokból erednek. Ezt a kicsit zsíros balzsamot méhviaszból, propoliszból és olívaolajból készítik, melyek mind gyulladáscsökkentő, bőrregeneráló, nyugtató hatással bírnak. Valamint pótolja a bőr károsodott védőrétegét, megfékezve a korai öregedést, magas zsírtartalma pedig megóvja az érzékeny bőrt a külső hatásoktól. Azoknak, akik allergiával, pikkelysömörrel vagy ekcémával küzdenek szintén nyugtató gyógyír lehet a Selyembalzsam.
Selyembalzsam
Juditéknak nem csak az fontos, hogy teljesen natúr legyen a termék, hanem még arra is figyelnek, hogy a méhtermékek megvásárlásával a helyi méhészeket is támogassák. Sőt, ha számodra fontos, hogy zero waste terméket vásárolj, akkor már a DM-ben is kapható Selyembalzsam tényleg a kedvenced lesz, ugyanis olyan alumínium dobozkában van a krém, amelynek az anyag újrahasznosítása igényli a legkevesebb energiafelhasználást, és gyakorlatilag korlátlanul, örökké újrafeldolgozható. Védd Te is a bőrödet a természet erejével!
Facebook: OfficinaMerta
Email: apothecarydrmerta@gmail.com tel.+36 30 5284 200
Weboldal: www.selyembalzsam.hu