(Tejmentes) fagylalt nélkül nincs nyár!

Fagylalt nélkül nincs nyár! De mit tehet egy nagymama, ha unokája tejfehérje érzékeny? Hogyan készítse el egy édesanya a laktató finomságokat és a nyár hűsítő desszertjét, a házi fagylaltot, ha a gyerkőcök nem fogyaszthatnak tehéntejet? Miként oldjuk meg a laktózmentes ételek készítését, ha nem szeretnénk költséges hozzávalókkal megtömni a kamrát és szeretnénk tudni, hogy miből készült valójában a tízórai vagy az uzsonna?

fagylalt
A legjobb döntés, ha bolti termék helyett te készíted a nasit! Olyan egészséges és finom ízek születhetnek a Vegital, növényi italkészítőjének segítségével, hogy soha többet nem keressük a hozzáadott cukrokat vagy színezékeket tartalmazó termékeket, ha egyszer megérezzük a gyümölcsök, magok ízét és illatát. A közös fagylaltkészítés pedig egy nyári programmal is felér.  Hogy garantált legyen a siker a Csak a Mentes olvasóinak kedvéért két új kipróbált receptet osztott meg oldalán a Vegital lelkes csapata. Neked melyik a szimpatikusabb? A meggyes-kókuszos vagy a sokat ígérő kókusz-mandula-köles fagylalt?
A Vegital növényi italkészítő és fermentáló készülékeivel egyszerűen előállíthatjuk a recept hozzávalóit. Ami nem található meg a sarki zöldségesnél, azt egy helyről megrendelhetjük tőlük, és már készülhet is a tejmentes ital, a kefir, tejföl, joghurt. Kattints a linkre: https://www.vegital.hu/ hogy lásd, mindössze 4 összetevőből – kókuszjoghurt, méz, meggylekvár, vanília – fagylalt kerülhet az asztalra! Nyáron is egészségesen, finoman és mentesen!
fagylalt                              fagylalt
Elérhető, környezetbarát, egészséges, minőségi és tápláló. Szeretnél ilyen konyhát vinni? Szeretnél egy olyan gépet, melynek mindennapi használatához egy lelkes csapat nyújt virtuálisan segítséget kipróbált receptjeivel és videóival? Cukor nélkül is édes, tej nélkül is krémes. A mesebeli tündéreknek varázspálcájuk, a konyhatündéreknek Vegital készülékük van, mert igazi ételeket igazi alapanyagokból lehet készíteni. 
 
 
 

Olvasd el ezt is!

30 ÉLETMÓDTIPP KELLYTŐL – 1. RÉSZ

Akár az egészségünk megőrzése, akár a fogyás az elsődleges célunk, az életmódváltás az életünk számos területén pozitív változásokkal jár. Ha már megvan az elhatározás, de tanácstalanok vagyunk, az alábbi tippek segítségével könnyedén ráléphetünk a helyes útra.