Természetes módon az allergia ellen

Ha azt gondoltad, hogy a tavasz végével megszűnt az allergia szezon, akkor sajnos van egy rossz hírem: a java még csak most jön. Az egyik legismertebb gyomnövényünk, a sokak által ismert parlagfűnek nem csak a mezőgazdasági, de a humánegészségügyi kártétele rendkívül jelentős. Vagyis tüsszögünk, viszketünk és folyik az orrunk ettől a kártékony növénytől. A parlagfű július vége és szeptember vége között virágzik, így ez az időszak az, amikor az általa okozott allergia megjelenik. A legmagasabb virágpor koncentráció a levegőben reggel, illetve esők után van.  allergia

Szerencsére van jó hírem is, ugyanis az allergia kezelhető, méghozzá természetes úton is nyers virágporral! Virágpor allergiát virágporral kezelni? Természetesen! Az allergiákat a szél sodorta virágpor okozza, vagyis az úgy nevezett anemofil virágpor. Ez különbözik a méhek által összegyűjtött virágportól, amit entomofil virágpornak nevezünk.
A méhek nem gyűjtik a szél sodorta virágport, mivel az toxikus anyagokat is tartalmaz. Azonban az, amit összegyűjtenek nagyon tápláló és kutatások szerint hatékony az allergia elleni küzdelemben.
A Denver-Coloradoból származó Dr. Leo Conway arról számolt be, hogy betegei 94%-nál az allergia tünetek teljesen megszűntek nyers virágpor fogyasztása után. Az ApiLand nyers virágpor csökkenti a hisztamin szintet. A hisztamin egy sejtek által termelt anyag, amely a gyulladásos reakciókért felelős, és az allergiás gyógyszerek célpontja. A rendszeres nyers virágpor fogyasztása 40%-kal enyhíti az allergiák tüneteit, mivel szisztematikusan csökkenti az érzékenységet az anemofil virágporral szemben.
allergia
Az ApiLand webshopjában 9 féle nyers virágpor közül lehet választani, melyeknek meglepően kellemes az íze és illata. Olyan különböző növények virágaiból származnak, amelyek Erdély tiszta, szennyezetlen, domb- és hegyvidéki területein őshonosak. Látogass  a Bijó, HerbaHáz, Bio Barát bioboltok, vagy Mèzbarlag üzletébe, ahol kedvedre válogathatsz.