Search
Close this search box.

Vaníliafagyi tökmagolajjal? Ezt meg kell kóstolnod

Nigella Lawson, az íz-imádó szakácsnő egyszer azt mondta a főzőműsorában, hogy a fokhagyma mindenhez jó, talán még a vanília pudinghoz is. Ezt is ki lehet próbálni, de mi inkább Kuris Péter hasonlóan merész Vidék Szíve tökmagolajjal leöntött vaníliafagyi receptjét javasolnánk, ha a nyár során egy kulináris íz-élménnyel szeretnénk meglepni vendégeinket. A visszajelzéseket bátran írjátok meg Péternek, aki mindig örömmel fogadja a fogyasztók tapasztalatait.

vaníliafagyi
A közel 40 éve működő vállalkozás folyamatosan dolgozik a termékfejlesztéseken vásárlóik ötleteit is felhasználva, hogy a tökmag és az abból készült garantáltan magas színvonalú termékek, minél több magyar család igényeit kielégíthessék. Az egészségtudatos fogások kedvelőinek tálcán kínálja a nyár a szebbnél szebb friss zöldségeket, melyek tápláló saláták alapanyagai lehetnek egy kis tökmagolajjal nyakon öntve. Bátran díszíthetjük nyers tökmagokkal a kész fogást.
Az E-vitaminban és Omega-6-ban gazdag fekete arany, vagyis a tökmagolaj jótékony hatásait a népi gyógyászat régóta ismeri. Csodaszerként említik anyagcsere támogató hatása miatt, prosztata panaszok kezelésére és a felfázással járó kellemetlen tüneteket enyhítésében is segít, ami jól jöhet a nyári strandszezonban. Napjainkban sokat hallani szív- és érrendszer támogató, valamint bőr- és hajápoló tulajdonságairól, épp ezért nem meglepő, hogy a Fressland friss salátákat kínáló magyar franchise hálózat is kínálja öntetei között a tökmagolajat. Ők, mivel csak prémium termékeket használnak, a Vidék Szíve tökmagolaja mellett tették le voksukat.
vaníliafagyi
Azért, hogy a Vidék Szíve fennakadások nélkül ki tudja szolgálni a megnövekedett vásárlói igényeket, vadonatúj gépsort állított nemrégiben működésbe. A magyar piacot értékkel gazdagító cég portékái jelenleg az Auchan, Bijó, CBA Príma üzletekben, vagy néhány kattintással a www.videkszive.hu weboldalon elérhetők. (A vaníliafagyi recepthez is!).

Önts egy kanál egészséget a roppanós, friss salátádra!

 

Olvasd el ezt is!

30 ÉLETMÓDTIPP KELLYTŐL – 1. RÉSZ

Akár az egészségünk megőrzése, akár a fogyás az elsődleges célunk, az életmódváltás az életünk számos területén pozitív változásokkal jár. Ha már megvan az elhatározás, de tanácstalanok vagyunk, az alábbi tippek segítségével könnyedén ráléphetünk a helyes útra.