Search
Close this search box.

Vegadokk – a többi rajtad múlik!

Vegadokk fasírt alappor termékcsaládJános Csaba és családja több mint egy évtizede fennálló ételintolerancia miatt úgy döntött, hogy változtat étkezési szokásain, majd 2021 decemberében megalapította a Vegadokk Kft.-t.

Azóta rengeteg személyes tapasztalatot szereztek, amelyekkel segíteni szeretnék a hasonló problémákkal küzdőket.

Legfontosabb céljuk az, hogy megoldást nyújtsanak mindazok számára, akik valamilyen ételintoleranciával, táplálékallergiával rendelkeznek, vagy csupán az egészséges életmód hívei, netalán a növényi étrendet követik. Az ő számukra kínálnak magas minőségű, egészséges termékeket.

Egy biztos: rendkívül elkötelezettek az ízek és a minőség mellett, ezért arra törekednek, hogy minél több táplálékallergiás számára elérhetővé tegyék az egészséges és ízletes ételeket. Minden termékük növényi alapú, mentes az állati eredetű összetevőktől, gluténtől és egyéb allergénektől.

Kezdetben a saját fejlesztésű hamburgerpogácsa – fasírt alappor termékcsaláddal léptek piacra, amelyet jelenleg céklás-paradicsomos, pikáns-füstös (csípős), spenót-leveles kel és magyaros ízben gyártanak. Ez a termékcsalád olyannyira sikeres, hogy a megjelenése után 3 hónappal már bezsebelt egy nemzetközi innovációs termékdíjat is! És a szárnyalás nem áll meg! Termékeik sorát hamarosan prémium, organikus, szárított zöldségekkel porított, granulált és darabos formában bővítik.

Négy új termékük fog megjelenni a közeljövőben, illetve jelenleg két új termékcsalád fejlesztésén is dolgoznak. Semmit sem bíznak a véletlenre: minden általuk gyártott terméket jól átgondolva, dietetikussal és táplálékszakértővel együtt fejlesztenek. Kizárólag gondosan válogatott, minőségi alapanyagokat használnak, hogy így biztosítsák termékeik kiváló ízét és tápértékét.

Elérhetőségek:

Weboldal: www.vegadokk.hu
E-mail: info@vegadokk.hu
Tel.: +36/303783036

Vegadokk - A többi rajtad múlik!