A vegyi mosó és mosogatószerek egészség és környezet károsító hatásai beláthatatlanok lehetnek!

A mindennapi életünkben sajnos még mind a mai napig számos vegyszert, kemikáliát alkalmazunk akaratunk ellenére, hiszen a boltok polcain sorakoznak a vegyszeres mosó és öblítő szerek, mosogatószerek, fertőtlenítők, felmosók, lemosók, és persze még sorolhatnánk!

Ezek nem csak a környezetünkre hatnak károsan, hanem az egészségünkre is!

Tudtad?

A mosószer, ha bőrünkkel érintkezik már 10 perc elteltével kimutatható a véráramban?

Pedig csak felvetted a frissen kimosott kedvenc holmidat…

Herbow mosódióA környezetünkben a vegyszerek 74%-a az európai folyókban, köt ki. A szennyvíz tisztítókban pedig sokkal több energia-ráfordítással válik a vegyszerekkel szennyezett vízből szürke szennyvíz (ami pl. termőföldi locsolásra alkalmas).

Elgondolkodtató….

Sokszor bele sem gondolunk, hogy mennyi vegyszer vesz minket körül és nem csak a fürdőszobában, de a lakásunk minden olyan területén, amit takarítanunk kell, különösen a konyhában, ahol számtalan szert használunk, hogy háztartásunk kellően tiszta legyen.

Mosószerek, mosogatószerek, súrolók, egyéb tisztítószerek…

A fenntarthatósági célok jegyében szerencsére mára már egyre nagyobb teret és több fórumot kap a tudatos vásárlók „hangja”, ami a biológiailag tiszta termékeket kívánja, kéri és követeli a gyártóktól!

Ezt a tendenciát az évek alatt egyre fokozottabban körvonalazódni látszódó betegségek, – allergiák, asztma, bőr irritáció, meddőség, potencia zavarok, fejlődési problémák, stb- elleni tiltakozások jeleként értelmezhetjük!

Egy amerikai felmérés meghökkentő álláspontra jutott, a mosogatógépek elterjedésével, lineárisan emelkedett a rákos megbetegedések száma is! A következtetés egyértelmű: a vegyi mosogatószerek használata során, az edényeken maradó káros anyagok kioldódnak a meleg ételeinkbe mi pedig egyszerűen bekanalazzuk őket, aminek következményei az idők során beláthatatlanok!

A Herbow kézi és gépi mosogatószerek fejlesztése során, alapvető szempont volt a növényi eredetű, természetes anyagok használata, ezért a Herbow termékek semmiféle vegyi anyagot nem tartalmaznak. A mosódióból kinyert természetes tisztító és zsíroldó hatású saponin, valamint bio enzimek erejével biztonságosan használható és tökéletesen elmosogat, sem a környezetünkre, sem az egészségünkre nem jelent veszélyforrást! A termékek számos elismerő minősítést (PETA-állatkisérletmentes, Vegan, Greenbrands) is elnyertek, melyek a termékek biztonságát méltán igazolják.

 

Mi a Herbow?

Tisztelet, szakértelem, természetesség…

 

Herbow bőr- és környezetbarát alternatív mosó és mosogatószerek

 

Ez a Herbow márka szellemisége, mely megkönnyíti a mindennapi életet a háztartásban használt vegyszerek elkerülésével, a hatékonyság kompromisszuma nélkül. A Herbow termékek mind hatékonyságában mind ár-érték arányban felveszik a versenyt vegyi vetélytársaikkal szemben.

Ezzel megvédhetjük egészségünket, elkerülhetjük az esetleges allergiás tüneteket és a környezetünket is óvjuk!

A Herbow termékek „lelke” a mosódió természetes kivonata, mely minden termékben megtalálható. A mosódióból készült Herbow termékek természetes alapanyagúak, bőr és környezetbarát alternatív mosó és mosogatószerek.

A keleti tájakon honos mosódiót már évszázadok óta használják mosásra, tisztításra. De a mosódió ennél sokkal több! Rengeteg olyan gyógyhatása van, amit az európai emberek meglepő módon, de jóllehet egyáltalán nem ismernek. Hatékonynak bizonyul többek között olyan megbetegedések gyógyítására is, mint a túlzott nyáltermelődés, az epilepszia, a vérszegénység, az ekcéma, a pikkelysömör, a pattanásos bőr, ízületi fájdalmak, köszvény reuma és migrén. Nemcsoda, hogy Indiában gyógynövényként, Kínában és japánban orvosságként tartják számon.

A mosódió héja igazi univerzális tisztítószer. Használható mosó-, mosogató- és általános tisztítószerként, továbbá tisztálkodószerként. Természetes szaponin tartalmának köszönhetően remekül oldja a hétköznapi szennyeződéseket, jó a zsíroldó hatása és antibakteriális hatásának köszönhetően még a kellemetlen szagokat is megszünteti.

100%-ban anti-allergén, ezért kiváló tudatos alternatív választás kisbabák ruháinak mosására, eszközeinek tisztítására és mindenkinek, aki olyan bőrproblémáktól szenved, mint az ekcéma, a pikkelysömör vagy „csak” érzékeny, száraz a bőre.

A Herbow leginnovatívabb terméke a szabadalmazott mosódiós labda, mely mérhetetlenül leegyszerűsítette és kényelmessé tette a mosódióval történő mosást. Nem kell többé számolgatni a szemeket, vászonzsákba kötni őket és észben tartani, mikor kell kidobni. A 100%-ban biológiailag lebomló, cellulóz alapú hálóba csomagolt mosódiót csak be kell dobni a mosógépbe. A belecsomagolt, újrahasznosított pamut fokozza a mosódió természetes felületaktív anyagának a már említett szaponinnak a habzását, így tovább növeli a mosóhatást. Végül a Herbow szabadalmazott Balance System technológiájának köszönhető természetes mikroorganizmus-kultúrával történő kezelés során a mosódió jellegzetes savanykás szaga megszűnik, és a ruhák hosszú ideig illatosak maradnak. A Herbow mosódiós labda 100%-ban természetes mosószer, a lehető legjobb választás kisbabád ruháinak mosására.

Herbow be happyFolyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a mosódió termékek nem csak a mosásnál, hanem a mosogatásnál és a konyha takarításánál is a segítségünkre lehetnek. A Herbow kínálatában a mosódió alapú környezetbarát termékek széles választéka megtalálható: hét friss illatú mosóparfüm-textil öblítő koncentrátum, folyékony mosószer színes/fehér ruhákhoz, mosószóda és folteltávolító. Konyhai területre pedig gépi mosogatószer koncentrátumot, kézi mosogatószert, habadagolós mosogatószer-felülettisztítót, valamint mosógép méregtelenítőt is kínál.

2023-ban a Souldrops és a Herbow közös forgalmazásba kezdtek. A két márka egymást kölcsönösen erősítve, kiegészítve egy még erősebb jelenlétet fog eredményezni a piacon. A környezetvédelem és a környezettudatosság mindkét márka legfontosabb alapértéke így a szinergia hatásoknak köszönhetően a két cég közösen még hatékonyabban fog tenni ezen célok elérése mentén. A Souldrops mosó- és mosogatógélek, öblítők is környezetkímélő növényi eredetű összetevőkből állnak, melyek nem okoznak irritációt a bőrön és a környezetet is védik. A Souldrops egy szemléletmód, amitől színesebb és tisztább lesz a környezeted!
Bízzunk a természet erejében és hatékonyságában és élvezzük az illatos, folt- és vegyszermentes háztartás minden előnyét!

A Herbow szellemisége és termékeinek minősége, mindenkor ezt tükrözik!

Herbal Organic World