Amit adunk, azt kapjuk vissza


Éden Prémium
“Amit adunk, azt kapjuk vissza”
 A Naturtrade Kft. tulajdonosainak egyike laktovegetáriánus, másikuk régóta étrend-kiegészítőkkel foglalkozott, harmadik társuk pedig mindig is a természetes táplálkozás híve volt. Saját tapasztalataikra támaszkodva döntöttek úgy, hogy megalkotnak egy minőségi termékcsaládot. A cél az volt, hogy tiszta forrásból származó reformélelmiszerek kerüljenek az asztalra. “A 2014-es cégalapításkor semmi sem volt biztos, csak a szakértelem, a lelkesedés és az abban való hit, hogy tudunk egy, a fogyasztó számára értékes és szerethető terméket alkotni” – fogalmazza meg az indulás hangulatát Kovács Dóra, az egyik tulajdonos.
Egészségtudatos körökben ma már nagy közkedveltségnek örvendenek az Éden Prémium termékcsalád gluténmentes gabonalisztjei, illetve az egyedülálló, glutén-, tartósítószer- és keményítőmentes vegán tésztái, közülük is a két nagy sláger a köles- és a ciroktészta. Nemérgiben arany lenmagliszttel, mákliszttel és quinoaliszttel bővült a lisztkínálatuk, emellett a piacon újdonságnak számít a tricolor quinoa, amely a háromféle – piros, fekete és fehér quinoa – keveréke.
Az Éden Prémium cukorhelyettesítőkkel, hidegen sajtolt olajokkal, superfoodokkal, magvakkal és aszalványokkal, növényi tejekkel és tejszínekkel teljes a paletta. A márka tulajdonosai büszkék arra, hogy míg minőségben az elérhető legjobbra törekednek, addig árban a középkategóriát képviselik.
Ahogyan az Éden Prémium élelmiszerek is egyfajta emberléptékű hozzáállást képviselnek, úgy a Naturtrade cégvezetésében is ez az attitűd jelenik meg: fontosnak tartják, hogy amilyen területen csak lehetséges, magyar termelőkkel és vállalkozásokkal dolgozzanak együtt, és bíznak abban, hogy a vásárlók érzékelik azt a szeretetet, amellyel nap mint nap foglalkoznak a termékeikkel. Idén is szerveznek jótékonysági akciót; a legutóbbi ilyen alkalommal 12 családot támogattak év végén.
Idén is az eddigi ösvényen haladnak tovább: tovább bővítik a vegán és gluténmentes termékek körét, a 2018-as újdonságokat és a már jól bevált Éden prémium termékeket pedig országszerte a bioboltok és -áruházak polcain keressük!
Mentességek: vegán, glutén-, laktóz-, tartósítószermentes
Facebook oldal:https://www.facebook.com/edenpremium.hu/
Telefonszám: +36 30 406 41 00
Cím: 6725 Szeged, Szabadsajtó u. 54.