Az enyém, a tiéd, a miénk!

A kor előrehaladtával szinte észrevétlenül kúsznak fel az első kilók, ráadásul negyvenéves korunk után nemcsak a súlyunk gyarapodik évről évre 0,5-1 kilóval, hanem elkezdünk az izomtömegünkből is veszíteni, körülbelül évente átlagosan egy százalékot. A nőknél legfőképpen hormonális okok állnak a változások mögött, de más tényezők is kiválthatják ezt. Erre keresett megoldást Gyöngyösi Szilvia fitnesziskola-tulajdonos is. Sok mindent kipróbált a menopauza idején, de sajnos nem talált olyan terméket a piacon kapható táplálékkiegészítők között, me MyEatrend - vita C renewamik neki, mint lassan ötvenéves nőnek beváltak volna. Ezért döntött úgy, hogy megpróbálja valahogyan úgy átadni a sport és az egészséges életmód iránti szenvedélyét, hogy ezzel mindeközben segítsen másoknak is az életmódváltásban és a természetes egyensúly megtartásában. Ekkor hívta életre Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb fejlesztői cégcsoportjának tulajdonosával a MyEatrendet, azzal a céllal, hogy a mindennapi élet részévé tegyék a táplálkozástudomány legmodernebb fejlesztéseit. Ráadásul fitneszszakemberként és -versenyzőként tisztában volt vele, hogy a sport mellett nagyon fontos a megfelelő táplálkozás és annak kiegészítése is.

„A terméktesztelések során a saját diétás étrendemet követtem, és bátran leírhatom, hogy a korábbi számos átmeneti vagy középszerű sikeren túl végre sikerült az, ami egy olyan fokú hiteles és egészséges fogyást biztosított, amelynek a tényleges eredményét látom.”
Korábban Szilvi tejsavófehérjét fogyasztott, amit már nagyon unt, ezért új megoldáson gondolkodott. Így születtek meg a MyEatrend magas rosttartalmú, fehérjében gazdag Plant Energy vegán szeletei, dupla csoki, pisztácia és sós karamell és a No Whey vegán fehérjeporok csokis-mogyorós és vanília ízesítésben. Ezek mindegyikének a fő összetevője a rizs- és borsófehérje mátrix. A webshopban elérhetőek még zsírégető tabletták, egyedi, ízesített fehérjeporok, illetve mangós kollagén és citromos-mentás klorofill is. A termékpaletta folyamatosan bővül, sőt mi több, szeptemberben Szilvia egy kollagénbár és kávézót is nyitott Kecskeméten.

Tegyetek egy próbát Ti is!