Egyedi termékek csupán növényi alapanyagokból

„Én csak növényi eredetű alapanyagokat használok, és meggyőződésem, hogy nincs is ennél jobb! Már 11 éve foglalkozom a natúr kozmetikumokkal, sokat olvastam róluk, és nagyon sok márkát ki is próbáltam, a saját bőrömön is megtapasztaltam a káros anyagok hatását, ekcéma, folyamatos bőrviszketés, irritáció, kipirosodás, de ez mára már a múlté.”

Természet Kincse - Natúr kozmetikumok

Több mint 10 évvel ezelőtt fordult Tóth Katalin, a Természet kincse megalapítója a natúrkozmetikumok felé, amikor észrevette, hogy napról napra kellemetlen tüneteket tapasztal magán. Ekkor döntött úgy, hogy ezentúl nála csak természetes összetevőjű termékek jöhetnek szóba. Korábban közgazdászként dolgozott, a pénzügyi szférából érkezett, és már az első gyermeke megszületése után érezte, hogy váltani szeretne, akkor azonban még erősebb volt benne a gazdasági élet felé való elkötelezettség. A Covid alatt, ahogyan mindenkivel, vele is nagyot fordult a világ, beiratkozott egy kozmetikumkészítő iskolába, megtanulta a kozmetikumkészítés technikáját, és megismerkedett sok csodálatos alapanyaggal. Azóta mesterfokra emelte a tudását, 1,5 éve alapította meg a céget. A termékpalettáján kezdetben arc-, test- és hajápolási termékek, illetve fürdőkozmetikumok szerepeltek. Aztán megalkotta a rózsa prémium termékcsaládot, hogy a napi rutinban használatos termékek mellett a különleges kényeztetés is helyet kapjon a nők életében. Sőt egy felkérésnek eleget téve egy nagyobb szálloda megkeresésére fejlesztett ki egy tusfürdőt és egy folyékony szappant.

Emellett hamarosan megjelenik a Baba termékcsaládja, aminek az alapanyagát egy hazai levendulagazdaság adja. Tavasz végére pedig elkészül az egyedülálló fényvédő termékcsalád, ami annak ellenére, hogy fizikai fényvédő, és kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, nem hagy fizikai nyomot a bőr felületén. Klikkelj a webshopra, és rendelj te is egyet a Természet kincsei közül!