Spórolni mentesen is lehet

Az ALDI-val mentesen is egyszerű spórolni, hiszen széles egészségtudatos és mentes választékában az ételintoleranciával élők, az egyedi étrendet, illetve egészségtudatos életmódot követők minden, számukra ideális terméket megvásárolhatnak – egy helyen. A közel 350 – állandó és szezonális kínálatban elérhető – termék között megtalálhatóak a vegán, a vegetáriánus, a laktóz- és gluténmentes, a csökkentett cukortartalmú vagy a hozzáadott cukrot nem tartalmazó árucikkek is.

Árelőny a saját márkás termékekkel
Mindig érdemes az ALDI saját márkás termékkínálatából választani, hiszen a kiváló minőségű, számos mentes terméket is magában foglaló saját márkás választékában szereplő árucikkekkel akár 20-30%-ot is lehet spórolni a márkatermékekkel szemben.

Újabb pénztárcabarát mentes termékek az ALDI kínálatában
Az ALDI portfóliója egyre bővül – mentes termékekkel is. Most a vegánok számára kínál újdonságokat. Ilyen a natúr, a paprikával és a zöldfűszerekkel gazdagított változatban elérhető JUST VEG! Vegán szendvicskrém, vagy az áruházlánc AZON MELEGÉBEN látványpékségében kapható, frissen és helyben sütött, vaníliakrémmel gazdagon töltött leveles tészta, a Veganz vaníliatöltelékes rúd is.

Időzíteni tudni kell!
A mentes termékek beszerzését célszerű az áruházlánc egyedi és kedvezményes kínálatához igazítani. Az ALDI weboldalán vagy applikációjában mindig figyelemmel követhetőek az aktuális kedvező ajánlatok, és ennek megfelelően tervezhető a bevásárlás.