Search
Close this search box.

Bajnokok reggelire – pénztárcabarát áron

Az ALDI-ban mindenkire figyelünk! Közel 500 mentes és egészségtudatos termékünk között a diétázók, a mentes és az egészségtudatos életmódot folytatók is megtalálhatják a számunkra ideális, remek minőségű termékeket, természetesen alacsony áron. Mentes és egészségtudatos árucikkeinket nem csak vásárlóink kedvelik, a szakma is elismeri!

Bajnokok akcióban!
Online akciós újságunkat mindig érdemes átböngésznetek, hiszen minden remek ajánlatunkat megtalálhatjátok benne. A január 18. és 24. között érvényes katalógusunkban több mint 130 szuper ajánlattal várunk benneteket, többek között mentes akcióbajnokainkkal.
2023-ban a Minőségi mentes és funkcionális termékek versenyein* a szakmai zsűri az ALDI számára ítélte meg a legtöbb első helyezést. A versenyeken 9 saját márkás termékünk lett kategóriagyőztes, amelyeket január 18. és 20. között rendkívül kedvező áron vásárolhattok meg! A GOOD CHOICE Mediterrán antipasti zöld olívás, afrikai paprika és piros pepperoni változatait most 25% kedvezménnyel kínáljuk, a BIO NATURA Bio vegán tésztaszósz zöldfűszeres, arrabbiata és bolognai ízvariánsait 31% kedvezménnyel adjuk, míg az AZON MELEGÉBEN Teljes kiőrlésű bucit 33%-kal olcsóbban, mindössze 99 forintért szerezhetitek be az akció idején, ameddig a készlet tart.
A téli időszakban elengedhetetlen a megfelelő vitaminpótlás, amire remek lehetőség, hogy január 18. és 20. között citrusféléink gazdag kínálatából számos gyümölcsöt is kedvezményes áron kínálunk nektek, hogy valóban egészségesen induljon az év!

Nemcsak szakmai díjainkra és vásárlóink bizalmára vagyunk büszkék, hanem arra is, hogy mentes és egészségtudatos termékeinket mindig kiváló minőségben és pénztárcabarát áron szerezhetitek be nálunk.

Aldi - Minőségi mentes és funkcionális termékek

* A Minőségi mentes és Minőségi funkcionális termékek versenyét a PPH Media Store Insider magazin szervezte, és a díjakat szakértő zsűri bírálata alapján ítélték oda. A versenyre kizárólag olyan termék nevezhetett (nevezési díj ellenében), amely megfelelt a kiírt nevezési feltételeknek, kategóriáknak, alkategóriáknak. A verseny részletei a mentes-funkcionalis.storeinsider.hu oldalon olvashatóak.