Bűntudat nélkül élvezni az édeset

Ki ne szeretne téli estéken a meleg szobában egy kis édességet nassolni, vagy megkóstolni a finomabbnál finomabb süteményeket. Hasonlóan gondolkozott Boros-Papp Henrietta is, a Biosüsse, Sukrin és Pulsin termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója, aki 3 éve döntött úgy, hogy megpróbálja teljesen kiiktatni a cukrot az életéből, de édesszájú lévén mindenképpen valamilyen cukoralternatívát keresett. 

Neki köszönhetjük, hogy már mi is büntetlenül fogyaszthatjuk az ízletes desszerteket, ugyanis a huManna olyan finomság alapanyagokat hozott Magyarországra, amelyek természetesek és egészségesek is, ugyanis kizárólag bio eritrittel készülnek. 
A családi vacsora mesés ízkavalkádjában képzeljük csak el, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül ehetünk a marcipános kuglófból, amihez remek alapanyag lehet a Sukrin cukormentes marcipánmasszája. A hagyományos marcipán legfőbb összetevői a jótékony  mandula és a cukor. A készítők gondoltak egy nagyot, és az egészségtelen cukrot egészségesre cserélték. Így a termék szénhidrát- és a kalóriatartalma is jelentősen lecsökkent hagyományos társaihoz képest. A kuglóf tetejéről nem hiányozhat egy kis porcukor, ami a huMannanál éppen olyan ízű és kinézetű, mint a normál porcukor, de nem emeli a vércukorszintet, fogbarát, vegán és fogyasztása a cukorbetegek és a Candida-diétások számára is biztonságos. És nincs benne kalória! Ha pedig valaki ennek dacára januárban komoly bűntudatot érez, és szeretne méregteleníteni vagy megszabadulni néhány kilótól, az bőven válogathat a honlapon a magas rosttartalmú termékek sokaságából.
De a sornak még nincs vége, a gyerekekkel is elkészíthetjük az egészséges tündértortácskákat vagy a dzsungel ihlette banánkenyeret az egyetlen organikus, egészséges és mellékízmentes megoldással, száműzve így az életünkből a cukrot és a mesterséges édesítőszereket.
 
Mentesség: glutén-, laktóz-, cukormentes, vegán, bio, paleo
Elérhetőség: 
Facebook: humannaoldal
Instagram :humanna_health
Honlap:www.humanna.eu