Fittnass Cukormentes Cukrászda

Élj úgy, mintha a mennyország a Földön lenne!

Ha mondhatjuk üzleti vállalkozásra, hogy szerelemprojekt, hát a Fittnass feltétlenül az. Zábrádi Annamária tulajdonos az Operettszínház énekesművésze, akinek a színpadi munkájánál fogva is fontos volt a fitt és egészséges táplálkozás. Mindemellett a finom ízek elkötelezett híve is, hiszen egy teljes életmódot nem lehet folyamatos lemondásra építeni. 2015 őszén nyitotta meg tehát cukrászdáját a VI. kerületben azzal a hitvallással, hogy az egészséges és élvezetes finomságokat minél több emberhez eljuttathassa.

A Fittnass azonban több lett, mint egészséges édességek lelőhelye. A cukrászdába járók szinte egyként vallják, hogy egyszerűen jó itt lenni. A barátságos beltér és vendégmarasztaló hangulat miatt szívesen maradnak hosszabban is, a gyerekeket pedig jól felszerelt játszósarok várja.
A cukrászda mára komoly kínálattal dicsekedhet: mintegy 80-fajta tortát és süteményt forgalmaznak. Három különböző üzemben készülnek a Fittnass finomságai, ahol különböző gluténmentes lisztekkel és cukorhelyettesítőkkel dolgoznak, így változatos alapanyagokkal készülnek az édességek. Minden finomság cukormentes, mintegy 60-féle gluténmentes közülük (garanciát vállalva a gluténmentességre!), 30 körüli a tej- és tejtermékmentes desszertek száma, és egyelőre 5-féle vegán finomságot kínálnak, rendelésre pedig mentes sós ropogtatnivalókat is készítenek. Egészséges italok sorát kínálják, és egyedülálló módon 5-féle tejet kínálnak a kávékhoz.
Nemrég óta már paleo szendvicseket és salátákat is kínálnak, bízva abban, hogy a desszerteken túl is nyitott lesz a Fittnass közönsége a mentes ételekre. Meleg időben is érdemes a cukrászda felé venni az irányt, mert összesen 36 fagylalt váltakozik a cukrászda pultjában, steviával édesítve, vegán opciókban. A Fittnass árai a mentes cukrászdák világában szolidnak számítanak: 290-790 Ft között alakul egy-egy sütemény vagy tortaszelet ára. Egyik legnagyobb szakmai büszkeségük, hogy a tejmentes süteményeik a megszólalásig olyanok, mintha tejjel és tejszínnel készültek volna, pedig kizárólag növényi alternatívákkal dolgoznak.
Mentességek: Paleo, vegán, gluténmentes, tejmentes, cukormentes

Elérhetőségek:
Weboldal: www.fittnass.hu
Facebook: facebook.com/fittnass.cukraszda
Telefonszám: +36309074214