Kapcsolj rakétasebességre!

Az egészségünk megőrzésében kulcsfontosságú a megfelelő mennyiségű gyümölcs és zöldség fogyasztása. A WHO ajánlása szerint egy felnőtt embernek naponta 800 gramm nyers zöldséget és gyümölcsöt kellene megennie, hogy elkerülje a betegségeket. Ideális esetben ennek harmada gyümölcs, kétharmada pedig zöldség. A gyümölcs és zöldség feldolgozottságától függően a napi szükséges adag jóval több is lehet.
Mégsem eszünk elegendő (nyers) zöldséget és gyümölcsöt. Vajon miért?

  • Sokan lusták megpucolni a zöldséget és a gyümölcsöt, mások pedig nem szeretik az ízét.
  • Egyre többen pedig kellemetlen puffadással, vagy gyomorégéssel küzdenek az elfogyasztásuk után.

myCosmofood gyümölcskristályokHa meg is esszük az ajánlott napi 800 grammot, a megfelelő mennyiség csapnivaló minőséggel párosul. A vegyszerezés, a szedéstől a fogyasztásig eltelt idő, és a fajta is jelentősen befolyásolja a gyümölcsök és zöldségek hatóanyag tartalmát.
A változatosság sem megfelelő! Mivel nem egyszerre teremnek a gyümölcsök és a zöldségek, le kell mondanunk az együttes fogyasztásból eredő extra egészségvédő hatásokról (szinergia).
A nem megfelelő rágás és emésztés miatt a hatóanyagok elenyésző százaléka szívódik fel.
A megoldást a gyümölcs- és zöldségkristály jelenti, ami egy olyan koncentrátum (por), amelyben a növényi hatóanyagok változatlan formában maradnak meg. Kíméletes vákuum szárítási technológiával távolítjuk el a gyümölcsök és a zöldségek víztartalmát, így a hőre és oxidációra érzékeny hatóanyagok (vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, bioaktív anyagok) megmaradnak. Egy kanál keverékkel 300-400 gramm friss, nyers zöldség és gyümölcs hatóanyagait ehetjük meg gyorsan, kényelmesen, egyszerűen:

  • Nem okoz puffadást és nagyon finom!
  • Vegyszermentes alapanyagokból. Édesítőszer-, tartósítószer-, ízfokozó-, mindenmentes.
  • A változatos összetétel biztosítja a szinergikus hatást.
  • Már a száj nyálkahártyáján át felszívódik, és szinte 100%-ban hasznosul!

Gondolj a szeretteidre is az ünnepi szezonban! Ajándékozz nekik myCosmofood gyümölcskristályt!