Mentes finomságok Gödöllő szívében

Ha azt mondom, BeFree cakery, sokaknak ismerős lehet a név, ugyanis ez a hely igazi oázisként működik azok számára, akik glutén-, tej- vagy laktózérzékenységgel élnek. Sőt, mivel az üzletben egy szem fehér cukrot sem találni, a cukorbetegek is bátran válogathatnak a kínálatból. Mivel egyre több ember küzd mindenféle ételintoleranciával, nagy segítséget nyújthat számukra a BeFree kínálata. Az elmúlt évben azonban történt egy kis változás az üzlet életében, így tavaly november óta immáron Gödöllő központjába tette át székhelyét ez a népszerű hely.

BeFree cakery GödöllőLegyen bár cél az egészséges életmód, az alacsony szénhidrát vagy éppen valamilyen mentesség, mindenre megfelelő alternatívát nyújtanak. Az itt készült ételek garantáltan 100%-ban gluténmentesek, prémium minőségűek és még egészségesek is. A húsos pizzák, hamburgerek, szendvicsek mellett a növényi étrend követői is kedvükre válogathatnak, hiszen minden készül húsmentes változatban is, vegán hamburger vegán bucival és vegán pizzaalap is. Kizárólag az egészségtudatos megoldásokra törekednek, éppen ezért fehérliszt helyett kölessel, tápiókával, útifűmaghéjjal és zabpehelyliszttel dolgoznak. Kukoricát, illetve adalékanyagot és ízfokozókat egyáltalán nem használnak. Az ínycsiklandó Fannizero pizzák például gabonamentesek, kimagasló rosttartalommal és egyedülállóan alacsony szénhidráttartalommal készülnek. Az édesítést sztíviával oldják meg. A kínálatukban szerepelnek fagyasztott paleotermékek, helyben sütött péksütemények, cukrászsütemények, de van szárazáru polcuk is, a bisztró részében pedig a hamburgerek, a pizzák, a wrapok, a saláták és a napi levesek közül lehet választani.

A megszokott minőség és széles választék mellett az üzlet a költözés után még otthonosabbá vált. A cakery egyik szeglete shopként is üzemel, ahol kizárólag gluténmentes termékeket lehet kapni. Menjetek el, akár kutyusaitokkal együtt, és próbáljátok ki, vagy rendeljetek tőlük a Foodpandán vagy a Wolton keresztül!