Biorganik – A mindennapi e’trend

Biorganik – A mindennapi e’trend
A Biorganik márka régi ismerőse a hazai egészségtudatos vásárlóknak, 2001 óta van jelen a hazai boltok polcain. Fő profiljuk a vegánság: a Biorganik termékei ugyanis semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaznak. Ennek jelentőségéhez érdemes tudni, hogy sok vegán logóval ellátott termék nyomokban tartalmaz állati eredetű összetevőt, mert olyan üzemben készülnek, ahol ilyen alapanyagok is megfordulnak. A vegánok tehát teljes bizalommal nyúlhatnak a Biorganik és Naturmind logós termékek után – garantáltan növényi eredetűek!

A tisztán növényi táplálkozás pedig nem csak egy diéta (a sok közül), hanem egy teljes életforma, amely az erőszakmentességen alapul. A vegán életmód nem a lemondásról szól, hanem egy teljes életről és minden tápanyagot biztosító étrendről, ugyanis bizonyítottan nincsen feltétlenül szükség állati eredetű táplálékra az egészséges életmódhoz – élsportolók vagy éppen vegán idős emberek sora példázza, hogy nem csak a hús, hanem a tojás, tej- és tejtermékek, illetve a méz mellőzésével is tökéletesen kielégítő módon lehet táplálkozni.
A Biorganik Naturmind termékcsaládja nem bio, hanem natúr (mesterséges adalékanyagmentes) ételeket kínál, megfizethető áron. Ennél magasabb árkategóriába esnek a a Biorganik logóval ellátott biotermékek.
Óriási reneszánsza van az utóbbi időben a zabpehelynek, amiből a Biorganik kínál bio, natúr és gluténmentes változatot is. A Violife növényi sajtok nagy vonzereje pedig a kiváló ízükön túl, hogy szója-, glutén-, pálmaolaj- és tartósítószer mentesek; az új őrület éppen a fetasajt vegán verziója. De a “nagy kedvenc” kölesgolyó után piacra dobták a zabgolyókat is, a nassolás éltető és egészséges alternatívájaként.

A szigorúan gluténmentes diétát folytatók keressék az áthúzott kalász logóval jelölt termékeket, amelyeket külön üzemben készítenek.
Újdonság, hogy áprilistól már hűtött termékeket is szállítanak házhoz. A “Legnagyobb vegán” szlogennel kínált Vegasztro termékek pedig nagy kiszerelésben biztosítanak vendéglátóhelyeknek is egészségtudatos alapanyagokat.
A Biorganik termékei a webáruházukban és kisebb, nagyobb bioboltokban egyaránt (többek között MediLine, Bijó, Herbaház, Bio-Barát, Varga Reformház), valamint a CBA Príma, G-Roby, Interspar és DM üzleteiben kaphatók.
Mentességek: glutén-, tej-, tojás-, szója-, földimogyoró-, dió-, zeller-, mustár-, szezámmag-, csillagfürt-, kén-dioxid- és szulfitmentes
Weboldal: www.biorganik.hu
Facebook: www.fb.com/BiOrganikOnline/
Telefonszám: +36 1 210 9114