Egészség és sport – együtt az ALDI-val

Egészségtudatosan – az ALDI-val
Az egészségtudatos táplálkozás segítése, az alapanyagok beszerzésének megkönnyítése az ALDI fontos küldetése, hiszen egyre többen vannak, akik ételintoleranciával élnek vagy egészségük megőrzése céljából speciálisan étkeznek. A növekvő igényeknek megfelelve, az ALDI évek óta folyamatosan bővíti mentes kínálatát, állandó és szezonális választékában közel 450 mentes és egészségtudatos terméket kínál, természetesen kiváló ár-érték arányban. Hétről hétre megújuló online akciós újságjában, a mintegy 80 akciós termék között, az ételintoleranciával élő és az egészségtudatos vásárlók is mindig megtalálhatják a számukra ideális termékeket.

Sportosan – az ALDI-val
Az ALDI az egészségmegőrzést, a fizikai és szellemi erőnlét megtartását non-food termékeivel is segíti. Saját márkái, a CRANE és a BLUE MOTION termékcsalád széles választékában minden megtalálható, amire az aktív, sportos és egészséges életmódhoz szükség lehet. A BLUE MOTION funkcionális női sportruházatok mellett a CRANE termékcsaládban sporteszközök, nagyobb, edzéshez kialakított speciális gépek találhatóak, amelyekkel teljessé válhatnak a sportos napok.

Egészség és sport – együtt az ALDI-val

Mozogjunk együtt – az ALDI-val!
Az ALDI évek óta elkötelezett támogatója és meghatározó partnere a különféle közösségi rendezvényeknek, sporteseményeknek, mert tudja, hogy az egészséges életmód, az egészségmegőrzés egyik leghatékonyabb és legszerethetőbb formája a rendszeres testmozgás.
Június elején, az ALDI által nyolcadik éve szponzorált családi sporteseményre, a 28. ALDI Női Futógálára nemcsak a rendszeresen edző versenyzőket várják, hanem mindenkit, aki szeret mozogni. A sokféle táv és teljesítési lehetőség között biztos, hogy az amatőrök is megtalálják a számukra ideális mozgásformát. A budapesti Népligetben zajló sportrendezvényen a résztvevők számos formában megmérettethetik magukat: a 2,5 km-es futás és gyaloglás mellett, három táv kombinálásával akár 17,5 km-es futást is vállalhatnak. Egyéniben, párban és váltóban egyaránt lehet nevezni, sőt a mozogni vágyó férfiak is csatlakozhatnak a futógálához, családi színekben vagy a 3×2 km-es váltófutás során. A különböző versenyszámokban részt vehetnek babakocsit tolók, kerekesszékesek, handbike-osok és persze gyerekek is. Biztos, hogy az igazi családi sporteseményként ismert június 4-i futógálán minden sportolni vágyó megtalálja az erőnlétének megfelelő, számára ideális versenyszámot. Mozogjunk együtt!