Mentesen is teljes!

Kiss Enikő, az All IN Natural cég tulajdonosa többszörös magyar bajnok, válogatott hétpróbázó anno élsportolóként is mindig szem előtt tartotta a helyes táplálkozást, később azonban, miután abbahagyta a sportot, még nagyobb figyelmet kellett szentelnie annak, hogy mit és mennyit eszik. Egyet biztosan tudott, hogy nem szeretne lemondani a fagylaltról és a jégkrémről.
Korábban a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán szerzett diplomát, kiskorától kezdve a hobbija a sütés és a főzés, így kézenfekvő volt, hogy ebben az irányban haladjon tovább. Hosszas kísérletezés után, 2014-ben megalapította az ALL IN Natural Foodot, amellyel elsőként vezette be a paleo&vegán termékek csoportját Magyarországon.

ALL IN Natural Food pekándiós-körtés gyorsfagyasztott tortaElőször ötféle jégkrém szerepelt Hideg Nyalat néven a vállalkozás termékpalettáján, majd olyannyira kibővült a kínálat, hogy mostanra már több mint 70 finomságot készítenek nap mint nap. A termékcsaládban vannak csokoládék, csoki- és mogyorókrémek, fagyasztott torták, sütemények, élőflórás kókusztejek, krémlevesek, vegán szószok és persze jégkrémek. Minden termék kizárólag növényi összetevőkből készül, így glutén-, tej-, tojás-, szójamentesek, és hozzáadott cukrot sem tartalmaznak. Arra is nagy gondot fordítottak, hogy ezek a finomságok ne csupán táplálóak, hanem ízletesek is legyenek azok számára is, akik eddig idegenkedtek a mentes ínyencségektől.

És az ünnep közeledtével nagy segítséget nyújtanak azoknak, akik idén a karácsonyi készülődés során nem csak a sütő mellett szeretnének állni. A karácsonyi mákos és diós tekercsük – ami olyan, mint a bejgli – paleo és vegán változatban készül, és olyan óriási sikernek örvend, hogy októbertől márciusig kapható náluk. Egyedülálló, fagyasztott, 8 szeletes tortáikat pedig 6-féle ízben alkották meg. Szóval, aki vegán sajttortára vagy éppen almás és pekándiós pitére vágyik, netalán zserbóra, az keresse fel a webshopjukat, vagy kukkantson be a Tescoba vagy a Sparba ezekért a különleges desszertekért!