Skip to content

Mentesen is teljes!

ALL IN Natural Food sárgarépa leves

Kiss Enikő, az All IN Natural cég tulajdonosa többszörös magyar bajnok, válogatott hétpróbázó anno élsportolóként is mindig szem előtt tartotta a helyes táplálkozást, később azonban, miután abbahagyta a sportot, még nagyobb figyelmet kellett szentelnie annak, hogy mit és mennyit eszik. Egyet biztosan tudott, hogy nem szeretne lemondani a fagylaltról és a jégkrémről.
Korábban a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán szerzett diplomát, kiskorától kezdve a hobbija a sütés és a főzés, így kézenfekvő volt, hogy ebben az irányban haladjon tovább. Hosszas kísérletezés után, 2014-ben megalapította az ALL IN Natural Foodot, amellyel elsőként vezette be a paleo&vegán termékek csoportját Magyarországon.

ALL IN Natural Food pekándiós-körtés gyorsfagyasztott tortaElőször ötféle jégkrém szerepelt Hideg Nyalat néven a vállalkozás termékpalettáján, majd olyannyira kibővült a kínálat, hogy mostanra már több mint 70 finomságot készítenek nap mint nap. A termékcsaládban vannak csokoládék, csoki- és mogyorókrémek, fagyasztott torták, sütemények, élőflórás kókusztejek, krémlevesek, vegán szószok és persze jégkrémek. Minden termék kizárólag növényi összetevőkből készül, így glutén-, tej-, tojás-, szójamentesek, és hozzáadott cukrot sem tartalmaznak. Arra is nagy gondot fordítottak, hogy ezek a finomságok ne csupán táplálóak, hanem ízletesek is legyenek azok számára is, akik eddig idegenkedtek a mentes ínyencségektől.

És az ünnep közeledtével nagy segítséget nyújtanak azoknak, akik idén a karácsonyi készülődés során nem csak a sütő mellett szeretnének állni. A karácsonyi mákos és diós tekercsük – ami olyan, mint a bejgli – paleo és vegán változatban készül, és olyan óriási sikernek örvend, hogy októbertől márciusig kapható náluk. Egyedülálló, fagyasztott, 8 szeletes tortáikat pedig 6-féle ízben alkották meg. Szóval, aki vegán sajttortára vagy éppen almás és pekándiós pitére vágyik, netalán zserbóra, az keresse fel a webshopjukat, vagy kukkantson be a Tescoba vagy a Sparba ezekért a különleges desszertekért!